Sjajni Roman u čast Cara Konstantina

Tradicionalna trka u MTB klasi „Car Konstantin“ bodovana i za Kup Srbije, vožena je juče u Niškoj Banji. Na kružnoj stazi dužine 4 kilometara, vozile su sve kategorije, od poletaraca do klase elite. Zanimljivo je da su na trci učestvovale i sve selekcije Crne Gore, kao i dve ekipe iz Makedonije Oksižen i Enerdži. Od domaćih klubova, njih 15 se borilo za prestižan pehar.
Apsolutni pobednik je Aleksandar Roman, kome je pripalo prvo mesto i u klasi elita i u kategoriji do 23 godine. Vozač Partizana ostvario je dominaciju i zasluženo poneo epitet najboljeg.
Vožena su i trke u klasi „hobi“, pobedu je ostvario Aleksandar Đunov (Bajk M Pirot), a u masters klasi, najviše postolje pripalo je Nemanji Jotiću (Autdor –Valjevo).
Organizator Biciklistički savez Srbije i Biciklistički klub Konstantin dobili su sve pohvale za visok nivo organizacije.

REZULTATI

13393901_845695218870118_8580960939642198115_n

Seniori – Elita

Poletarci: Boja Dobrić (Jednota Šid), Milan Borojević (Jednota Šid),  Mervan Hanuša (Novi Pazar)
Poletarke: Teodora Vasiljević (Radnički Kragujevac)
mlađi kadeti: Nermin Ćatović (Trnava Novi Pazar), Milan Vukajlović (Ciklomanija Kragujevac), Lazar Petrović (Oksižen Makedonija)
mlađe kadetkinje: Marija Tancik (Jednota Šid), Marija Jolović (Ciklomanija Kragujevac), Sara Janković (Ciklomanija)
kadeti: Rijad Gorčević (Crna Gora), Admin Kolašinac (Trnava Novi Pazar), Samet Ibrahović (Novi Pazar)
kadetkinje: Marija Rajković (Orlovac), Emilija Đačanin (Jednota Šid), Jovana Radovanović (Jednota Šid), juniori: Stefan Bajčeta(Crna Gora)
juniorke: Jana Jolović (Ciklomanija Kragujevac), Katarina Nikolovska (Enerdži Makedonija), Andreja Budimovksa (Enerdži Makedonija)
do 23: Aleksandar Roman (Partizan), Miloš Mandić (Neo Invikta Bajk), Nikola Gvozdenović (Ciklomanija Kragujevac), Stole Zdravkov (Oksižen Makedonija), Igor Đapić (Crna Gora)
seniori­-elita: Aleksandar Roman (Partizan), Demir Mulić (Crna Gora), Jovan Rajković (Železničar Niš)
seniorke-­elita: Ivana Kostić (Železničar Niš), Aneta Antoska (Oskižen Makedonija), Anita Veličkovska (Oksižen Makedonija)..