ZAVRSENA 6. MEDJUNARODNA TRKA “TALENTI BEOGRADA I EVROPE”

Miholjevic u zutom, Selecaninu drugo mesto Stolic najbolji mladi vozac

Sesto izdanje Medjunarodne trke “Talenti Beograda i Evrope” dobila je pobednike. Drugog dana vozaci su se borili za naslov “Talenta Evrope” kruzne sprinterske trke koja se vozila na stazi na Uscu. Pobednik druge etape ujedno i najbolji u generalnom plasmanu je Fran Miholjevic vozac iz Hrvatske, drugo mesto na trci i u generalnom pripalo je Lazaru Selecaninu iz kraljevackog Metalca, dok je treci bio Hrvat Bruno Paskvalin, a u konacnom zbiru Grk Dimitros Kaciburos..
Srbija je dobila i najboljeg mladog vozaca na trci, Mihajla Stolica iz S tima iz Sombora koji je zasluzeno obukao belu majicu.
Ivan Stevic, predsednik BSB organizatora trke, dao je ocenu:
– Trka je prosla u najboljem redu, svi su zadovoljni sto je najvaznije. Staza jeste ravna ali i dosta zahtevna sa dva okreta od 180 stepeni. Ekipa iz Hrvatske, njihovi vozaci radili su najbolje i zato su i pobedili sto je dobra lekcija nasim takmicarima. Cilj ove trke  je da mladi pre svega steknu iskustvo, da takmicari dolaze kod nas i voze trke a ne da mi putujemo u inostranstvo. Ipak, sa ove trke nismo otisli praznih ruku, imamo drugo mesto na etapi i majicu za najboljeg mladog vozaca – istakao je Ivan Stevic, koji se zahvalio na podrsci pokrovitelju Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda, Banka postanskoj stedionici, Aleksandru Cortanu, clanu IO banke, koja je darovala zutu majicu, Nacionalnoj vozackoj akademiji i Kart moto centru Ada Huja, darodavcima bele majice.

REZULTATI DRUGE ETAPE
1. Fran Miholjevic (selekcija Hrvatske), 2. Lazar Selecanin (CCN Metalac Kraljevo), 3. Bruno Paskvalin (selekcija Hrvatske)

GENERALNI PLASMAN
1. Fran Miholjevic (selekcija Hrvatske), 2. Lazar Selecanin (CCN Metalac), 3. Dimitros Kaciburos (PAOK)

GENERALNI PLASMAN (DO 15)
1. Mihajlo Stolic (S tim Sombor)