Zvanična poseta potpredsednika BSS Dušana Gojića i VD Generalnog sekretara Nemanje Vajsa opstini Ćićevac

BSS je dobio zvaničan poziv od predsednice opstine Mirjane Krkić da podseti Ćićevac i u radnoj poseti dogovori prvi MTB kup Srbije u ovom gradu. Ispred domaćina je bio i direktor BK Sputnjik Zoran Jelić iz Valjeva koji je i tehnički organizator u Ćićevcu.

Potpredsednik Dusan Gojić je izjavio da je zadovoljstvo raditi trku u sredini gde čelni ljudi prepoznaju značaj novih stvari kao sto je u ovom slučaju organizacija ove trke.

Predsednica opstine Ćićevac Mirjana Krkić sa svojim timom a u kordinacijom sa Zoranom Jelićem uradila odličan posao na pripremi trke , očekuje nas biciklistički spektakl a koji će biti uvertira za naredne projekte o kojima je bilo govora.

VD Generalni sekretar Nemanja Vajs je izjavio da je srećan što se u ovom okrugu pravi nova staza sa ljudima koji imaju fantastiče ideje koji i žele da u Ćićevcu naprave biciklistički klub i da ova trka postane tradicionalna. Dušan Gojić je preneo pozdrave predsednika BSS Radomira Pavlovića predsednici opstine Ćićevac Mirjani Krkić i u ime uspesne saradnje uručio plaketu BS Srbije.