ZAVRŠENO SP U AUSTRALIJI

Svetsko prvenstvo u drumskom biciklizmu završeno je u Australiji fenomenalnom vožnjom i trijumfom čudesnog Remka Evenepula

https://twitter.com/UCI_cycling/status/1573927863102763009?s=20&t=OiLatPlgGuVLRfngQZxoUA

Naš Ognjen Ilić, koji je oduševio vožnjom na hronometar, iako ovo nikako nije bila staza koja mu odgovara, iako je bio bez pomoči ekipe, nije razočarao. Čak je na početku ove iscrpljujuće trke, bio u begu sa manjom grupom vozača…

Ovu tešku trku nije završilo čak 70 vozsča, mađu njima i naš Ognjen Ilić, a na cilj je stiglo samo 102 asa na dva točka.

Utisci će se sabirati, biće onih koji su prezadovoljni ali i onih koji će se razočarani sećati Svetskog prvenstva u Australiji. Naša malena, ali odabrana ekipa može sa osmehom da se vrati kući. Jelena Erić, Ognjen Ilić, Mihajlo Stolić napravili su još jedan, veoma važan korak napred za srpski biciklizam. Da smo bili kompletni, sa Dušanom Rajovićem, Veljkom Stojnićem priča iz Wolongonga bi bila još zanimljivija.

Zadovoljni su svakako, učinkom, trudom,borbenošću i trener Radiša Gile Čubrić i direktor reprezentacije Srbije Marko Sudarić.

I veliko hvala našim domaćinima.Našem narodu u ovoj dalekoj zemlji koji su nas ugostili, pružali ogromnu pomoć, navijali za naše asove.

Evo i svih REZULTATA SP U AUSTRALIJI

Pogledajte i fotografije naših asova iz Australije