Veliko pojačanje Partizana u 2018. stiglo iz Trnave

Admir Kolašinac potpisao za Partizan

Trnava iz Novog Pazara ostala je bez svog najboljeg izdanka, a beogradski Partizan dobio je talenta od kojeg se u budućnosti očekuje da izraste u biciklistu velikog formata. Daroviti Admir Kolašinac (16) prelaskom u Partizan ispunio je davnašnju želju i tako postao član kluba čije je boje od 1985. do 1990. godine branio i njegov deda i donedavno trener, Bajram Kolašinac. Mlađani Kolašinac izrastao je u vodećeg kadetskog reprezentativca Srbije, pa se njegov izbor za nastavak karijere može smatra potpuno logičnim.
– Srećan sam što sam došao u tako veliki klub i što ću sarađivati sa direktorom Dušanom Banovićem i trenerom Nebojšom Jovanovićem. Izabrao sam put mog dede Bajrama koji mi je godinama pričao o lepim danima provedenim u Partizanu. Želja mi se ispunila, sledeća je da ga nadmašim.
Admir Kolašinac voziće kao junior u Partizanovom dresu na najpoznatijim domaćim i inostranim trkama, a o uslovima koji ga čekaju u Beogradu govori biranim rečima.
– Trnava je mali klub sa skromnim finansijskim sredstvima pa je prelazak u Partizan, u kojem ću imati svu neophodnu opremu i vrhunske uslove za napredovanje, pun pogodak – kaže Kolašinac.
U 2017. godini, Admir Kolašinac istakao se sjajnom vožnjom na više prestižnih trka u zemlji i najbližem okruženju popevši se 25 puta na pobedničko postolje.