Trijumfalna niska Dušana Rajovića

Bronze u Umagu i Poreču!

Dušan Rajović sjajno je počeo sezonu. Prvo mesto na Kipru, prvo mesto u Izoli, a ovog vikenda osvojio je podijum i bronzano odličje na Trofeju Umag. Rajović vozač slovenačke Adrije imao je vreme 3:30,16 i sakupljenih sedam bodova. Prvo mesto pripalo je Norvežaninu Kristeru Hagenu – vreme 3:29,49 (15 bodova), dok je drugi bio Tomas Bajlis iz Velike Britanije – 3:30,08 (10 bodova).
Naš najbolji drumaš novije generacije i reprezentativac Srbije, sa ekipom boravi u Hrvatskoj i Sloveniji gde ga očekuje još nekoliko trka.
– Kako da ne budem zadovoljan. Još jedan podijum ovog puta bronzano obojen. Takođe, bilo je oko 180 vozača a dosta njih ili nije ni startovalo ili je odustalo. Sve ide kako treba, raduje me da držim kontinuitet dobrih vožnji. Nadam se da će tako da bude i u nastavku. Ovo sam arhivirao a već za nekoliko dana očekuje me tradicionalna trka „Istarsko proleće“ – kratko će 20-godišnji Kraljevčanin, ozbiljna karika Adrije.
I dok su se pisali ovi redovi, Rajović je ponovio rezultat, osvojio je još jedno postolje, treće mesto i bronzu u Poreču! Prema prvim rezultatima Kraljevčanin je stigao iza prvoplasiranog Emilsa Lipensa (tim One Pro Sajkling) odnosno Kreg Andersena iz tima Virtu Sajkling koji je kao drugi zaustavio štopericu .