TALENTI SE BRUSE U KATIĆIMA

Najtalentovaniji biciklisti beogradskih biciklističkih klubova nalaze se na pripremama u Katićima gde treniraju po planu i programu koji će im omogućiti da što spremniji dočekaju nastavak sezone i brojne takmičarske obaveze koje su pred njima.

Na pripremama, (od 23. do 28. aprila 2022.) se nalazi deset takmičara iz četiri beogradska kluba Zvezdarice, Avale Top, Crvene zvezde i Policajca. Pripreme je organizovao Biciklistički savez Beograda a sprovode se pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda.

Biciklisti su smešteni u hotelu Katići koji se nalazi na 1.000 metara nadmorske visine i pruža idealne uslove za priprteme sportista.

-Prezadovoljni smo uslovima koje imamo ovde u Katićima, Ovo je pravi sportski centar, prilagođen sportistima. Trenutno su sa ovde i atletičari koji se kao i mi spremaju za nastavak sezone – kaže predsednica Biciklističkog saveza Beograda Jelena Lončarević – Zahvaljujem se još jednom Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda na tome što su ma omogućili da se ovde pripremamo.