RAJOVIĆU DUPLA KRUNA

Šampion Srbije je Dušan Rajović! Vozač italijanskog Koratek tima slavio je danas na drumskoj trci koja je vožena na autodromu Beranovac pokraj Kraljeva i osvojio, posle trijumfa u petak na trci za šampionat Srbije u disciplini individualni hronometar, i drugu krunu.


Naš reprezentativac je deonicu dugu 146, 9 kilometara savladao za 3:25, 08 minuta došavši solo na cilj. Iza njega su stigli Luka Turkulov, vozač slovenačkog Kranja i Marko Danilović as Metalca iz Kraljeva sa zaostatkom od 1:02 minuta. Četvrti je Veljko Stojnić, koji kao i Rajović vozi za italijansku profesionalnu ekipu Koratek, peti je Marko Stanković iz ekipe Gorje. Njih dvojica su imali 3:46 minuta slabije vreme od pobednika.
Drumsku trku za Šampionat Srbije uspešno su organizovali Biciklistički savez Srbije i Biciklistički klub Metalac iz Kraljeva.

U nadmetanju seniorki, prema očekivanju, najbolja je bila reprezentativka Jelena erić koja vozi za španski Movistar tim. U konkurenciji juniora slavio je Mihajlo Stolić iz Lotusa…