PROMOVISAN NOVI BICIKLISTIČKI KLUB SA VELIKIM AMBICIJAMA

SRPSKI TUR U FRANCUSKOJ

Delegacija međunarodne biciklističke “Trke kroz Srbiju” koju je predvodio direktor trke Zoran Vukosavljević prisustvovala je spektakularnoj promociji novog biciklističkog kluba “Filip Vagner sajkling”
u Brošu, industrijskom gradu na istoku Francuske ( Philippe Wagner Cycling, Breuches) za koji će voziti i srpski reprezenatativac Đorđe Đurić, dosadašnji član Metalca iz Kraljeva.
Direktor trke “Kroz Srbiju”, Zoran Vukosavljević je tom prilikom uručio i specijalno priznanje “crvenu majicu” vlasniku tima Filipu Vagneru.

 • To je bio mali znak pažnje za sve što je učinio Filip Vagner za 61. trku “Kroz Srbiju” na kojoj je bio dragi gost, ali i sponzor “crvene majice” – kaže Vukosavljević – Vagner je, pre trke “Kroz Srbiju” bio u Novom
  Sadu na Prvenstvu Evrope u mauntinbajku gde je došao sa željom da se što više upozna sa ovim sportom jer je imao nameru da napravi sopstveni klub.
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је promocija-tima-1024x768.jpg

 • Vagner, koji je vlasnik jedne od najvećih francuskoh kompanija za preradu organskog mesa (dnevna proizvodnja 18.000 tona prerađevina) bio je impresioniran “Srpskim turom” pa je i to, verovatno uticalo na odluku da samo par meseci kasnije, oformi svoj klub “Philippe Wagner Cycling”.
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је vukosavljevic-i-vagner.jpg

Zoran Vukosavljević i Filip Vagner
 • Vagner je kupio petospratnu zgradu pored svoje fabrike, renovirao je pa će svaki od 18 biciklista seniora i 15 juniora , baš kao i treneri, lekari, maseri, mehaničari, imati svoj apartman.Tu je i vrhunski
  opremljena kuhinja, restoran, garaže, radionice.Uloženo je zaista mnogo.Sva oprema je vrhunska – priča Vukosavljević.
  Na ceremoniji promocije tima bilo je nekoliko hiljada zvanica iz sveta sporta, politike, biznisa, iz Franciuske, zemalja Evrope ali i visokih predstavnika UCI.
 • Prilikom uručenja “crvene majice” pozvao sam gospodina Vagnera da i naredne godine bude naš gost i da i njegova ekipa bude učesnik karavana naše najveće trke. Zahvalio se i pred svima najavio ne samo
  da će gledati da što više pomogne organizaciju 62. međunarodne “Trke kroz Srbiju” nego da će i dovesti najjaču ekipu – kaže direktor trke “Kroz Srbiju” Zoran Vukosavljević.
  Odgovor Filipa Vagnera izazvao je veliki aplauz:
 • Doći ćemo da pobedimo !