POZDRAV IZ AUSTRALIJE

Mi smo jedan rod.Sportski, biciklistički. I radujemo se svakoj trci, pobedi, medalji.Druženju, ljudovanju na svim meridijanima.

I kad odemo u Australiju na Svetsko prvenstvo mi se osećamo kao kod kuće.

Reprezentacija Srbije na SP Jelena Erić,Ognjen Ilić,Mihajlo Stolić

I pored mnogo posla, raznih zadataka koje mora da ispuni naša biciklistička legenda Radiša Čubrić, od milošte zvani Gile, koji je na SP sa Jelenom Erić, Ognjenom Ilićem, Mihajlom Stolićem i Markom Sudarićem, je našao vremena da nas, sve zaljubljenike u biciklizam i sport, pozdravi:

“Pozdrav iz Daleke Australije !
Svi smo stigli. Bicikli, torbe, preko raznih dugih veza… malo umorni, ali uglavnom smo svi raspoloženi i nadam se vozači orni za trkanje!
Smesteni smo po raznim kućama naših domaćina i gostoprimstvo je na velikom nivou i svi se trude da nas maksimalno ugoste ! Pravi domaćini!


Rezultate ste videli i za sada treba da budemo zadovoljni s obzirom kako drugi dolaze i koliko se ulaže u biciklizam!
Dogovorili smo se ja i Marko za par narednih dana šta ko treba da uradi i uglavnom će biti sve u redu !!
Očekujemo od Jelene i Mihaijla najviše u drumskoj trci, ali svi znamo da je to kao rulet iako su spremni da naprave najbolji mogući rezultat u ovom trenutku.Pozdrave upućuju ne samo naši takmičari, kojima narednih dana predstoje drumske trke, već i naši domaćini koji su učinili sve da se i u Australiji reprezentativci Srbije osećaju kao u svom domu.

Hvala im.

Mihajlo,Ogi i Gile