ПОБЕДА ЦОГОЉЕВИЋA У МАЂАРСКОЈ


У недељу 27.04.2022 мађарски Боњхад био је домаћин 17. издања ГП Боњхада, сада већ познатог почетка сезоне на тлу Мађарске.

На трци је наступала наша кадетска и женска репрезентација(сениорке, јуниорке и акдеткиње), али су уз репрезентативце учешће узели и клубови са својим такмичарима, Лотус Теам из Сомбора, Спартак из Суботице, Борац из Чачка, Инвиктабајк и Вело из Новог Сада.

Највећи резултат дана, постигао је Дејан Цогољевић, јуниор Борца из Чачка.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Dejan-Cogoljević-pobednik-otvaranja-sezone-u-Madjarskoj-2022.jpg

Апсолутном победом у сениорској и јуниорској категорији, дошао је до једне од својих највећих победа у досадашњој младој каријери. У последњем кругу са другарима из репрезентације Михајлом Столићем (Лотус Теам) и Марком Перчићем(Спартак) успео је да пресели до четворочланог бега у којем је био и Душан Калаба (Инвиктабајк) и на крају у спринту слави победу и у јуниорима, али и апсолутно.

Јуниорско постоље употпунили су још Столић и Перчић. Душан Калаба у сениорима је заузео је друго место.
У конкуренцији кадета Гаврило Марковић је био трећи….


У конкуренцији кадеткиња Дуња Чобановић је победила, а Јована Малетић је иако млађа кадеткиња, успела да дође до сребрне медаље…

Гаврило Марковић на трећем месту

У трци кадета заблистао је Гаврило Марковић који је освојио треће место.
Последњу медаљу на трци освојила је Александра Станић, која у млађим кадеткињама била трећа, возивши за свој клуб Лотус Теам.

FOTOГRAFIJE: АНЂЕЛА ИЛИЋ
https://drive.google.com/drive/folders/1o9F1nDxAjH7D-Ztm_7p2IAkXYAcKYZ30