PETAR PAVLOVIĆ TREĆI U SLOVENIJI

Lepe vesti za srpski biciklizam i sport stigle su iz Kranja, iz Slovenije. Na 1. Pokalu Mateja Mohorića održanom danas u jednom od centara slovenačkog biciklizma, naš junoša, još kadet Petar Pavlović, biciklista beogradskog Policajca je osvojio izvanredno treće mesto!

PETAR PAVLOVIĆ NA CILJU

On je zablistao na ovoj velikoj međunarodnoj smotri najtalentovanijih mladih biciklista koju je pod imenom “1. Pokal Mateja Mohorića”, trci namenjenoj mlađim kategorijama koju je organizovao proslavljeni slovenački biciklist Matej Mohorić koji vozi za čuveni Bahrein Victorius tim.

PETAR PAVLOVIĆ I MATEJ MOHORIĆ

Vožena je deonica od 18,8 kilometara a najbrži je bio Gaj Klun iz slovenačke ekipe Pogi tim Generali UAE (tim u kome vozi 150 klinaca,sedam trenera pod patronatom Tadeja Pogačara i tima UAE) u vremenu 36,30 minuta vozeći prosečnom brzinom od 30,9 kilometara na čas.

Drugo mesto osvojio je Aljaž Boškin iz tima Adria sa zaostatkom od šest sekundi, dok je treći ciljem prošao Petar Pavlović u vremenu 37,00 minuta!

Veoma dobar rezultat postigla je i Jelena Pavlović, rođena sestra Petra, koja je u konkurenciji devojčica zauzela šesto mesto.