PEHARI I MEDALJE ZA NAJBOLJE U KUPU SRBIJE

Posle izuzetno uzbudljivog nadmetanja na zahtevnoj, ali sjajno pripremljenoj stazi u Šidu na Prvenstvu Srbije u ciklo krosu, koji su uspešno organizovali Biciklistički klub “Jednota” iz Šida i Biciklistički savez Srbije, priređena je i svečanost dodele priznanja najboljih takmičara u Generalnom plasmanu Kupa Srbije za 2021. godinu za drum i MTB.
DRUM:Najbolji u konkurenciji seniora je Stefan Stefanović iz čačanskog Borca. Najbolja ekipa je beogradski Partizan. Najbolja seniorka je Aleksandra Sovilj, čiji je klub Elite iz Novog Sada najbolji i ekipnoj konkurenciji.


Najbolji junior je Igor Nadoveza iz S-tima Sombor, a njegova ekipa je i najbolja u konkurenciji timova. Najbolja juniorka je BojanaVujasinović iz S-tima, Sombor.
Boško Veličić je najnolji kadet, a njegov čačanski Borac je prvi u ovoj konkurenciji. Marija Pavlović je najbolja kadetkinja i prva perjanica Policajca iz Beograda, ali najbolji tim u nadmetanju kadetkinja je Jednota iz Šida.
Kod mlađih kadeta najbolji je bio GavriloMarković iz beogradskog Partizana a tim Đida u ekipnoj konkurenciji.
U kategoriji mlađih kadetkinja Anja Babić i njena ekipa Šid su pobednici za 2021. godinu.
Nada beogradskog Partizana Luka Ilić je najbolji poletarac u 2021. a ekipno je bez premca tim Trnava iz Novog Pazara.


Andrea Srnić iz ekipe Čivija iz Bogosavca je najbolja poletarka, a ekipa Zvezdarice je najbolji tim. Najbolji mladi poletarac Radoje Šuša je veoma zaslužan i što je njegov tim Jednota iz Šida prva u ekipnoj konkurenciji. I kod mlađih poletarki ekipa Jednote je prva ali u pojedinačnoj konkuremciji najbolja je bila Natalija Kulinčević iz Sputnjika.
Veterani su nas još jednom sve oduševili u protekloj godini. Najbolji je bio Dejan Vidaković iz Sombora a najbolji tim je Apatinski biciklistički klub iz Apatina.

[wds id=”4″]


MTB: Najbolji senior je u 2021. bio Dušan Veselinović iz beogradskog Partizana koji je ujedno i najbolji tim.Bojana Jovanović iz Šida je najbolja seniorka, a Jednota iz Šida je najbolja ekipa.
David Dener iz Invictabike Novi Sad je najbolji junior a u ekipnoj konkurenciji beogradski Partizan.
Anja Nikitović je najbolja juniorka a njen klub Jednota najbolji u ekipnoj konkurenciji.
Prvo mesto u konkurenciji kadeta pripalo je Bogdanu Angelovskom iz Sputnjika,Valjevo, a ta ekipa je i prva u nadmetanju timova. Najbolja kadetkinja je Iva Škrbić iz Jednote Šid koja je i najbolja ekipa u ovoj konkurenciji.
Gavrilo Marković iz beogradskog Partizana je najbolji mlađi kadet a najbolji u ekipnoj konkurenciji je Novi Pazar. U konkurenciji mlađih kadetkinja prva je Jovana Maletić iz ekipe Invictabike, a ekipno Sputnjik iz Valjeva.
Trnava iz Novog Pazara je najbolja ekipa u konkurenciji poletaraca, a Uroš Matusijević iu Jednote,Šid najbolji poletarac.


Zoja Ratković, tim Vila gala iz Valjeva je najbolja poletarka, a Sputnjik iz Valjeva ekipno.MIhajlo Rakić i njegova ekipa Jednota iz Šida su najbolji u konkurenciji mlaših poletaraca. Jednota iz Šida je najbolja ekipa i kod mlaših poletarki, a Atina Petrović članica ovog tima, pojedinačno.
Oliver Štrbac i njegov tim Stražilovo iz Sremskih Karlovaca su bez premvca u konkurenciji mastersa.


Dodela je održana u svečanoj sali hotela Dalas u Šidu.

FOTO GALERIJA