Pariz 2024. – Uzvišeni cilj

Biciklisti Srbije, Biciklistički Savez Srbije, uspeli su da ostvare istorijski uspeh za srpski biciklizam i da na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, naš sport, naš biciklizam ima dve norme, dve ” karte” za učešće na najvećoj planetarnoj smotri sportista.

Sinergija na delu! Podrška Olimpijskog komiteta Srbije Biciklističkom savezu Srbije je nemerljiva, a uz maksimalno angažovanje svih resursa, srpski biciklizam, srpski sport, imaće dva predstavnika na OI, u elitnom, drumskom biciklizmu, po prvi put na istim OI i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Božidar Maljković i Dušan Gojić, zajedno za Pariz 2024.

Na IV redovnoj sednici Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije, naši lideri – Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i predsednik Biciklističkog saveza Srbije Dušan Gojić zajednički kroje put naših Biciklista ka Parizu 2024.

Jedini ispravni i mogući put.

Biciklisti Srbije i BSS su deo naše velike, uspešne sportske porodice.Svojim taletnom, radom, rezultatima, su zaslužili da se nađu u Parizu 2024. zajedno sa ostalim vrhunskim sportistima koje naša zemlja ima – kaže legendarni Božidar Maljkovič, predsednik Olimpijskog momiteta Srbije.

Njihova vizija i liderstvo jačaju našu posvećenost sportu i inspirišu nas da se usudimo da sanjamo veće snove.


Hvala predsedniku Olimpijskog komiteta Srbiije, svim uvaženim članovima OK Srbije, svim sportistima, našim matadorima u jednoj od najtežih arena sporta, biciklizmu, koji su uspeli da uz naše stručnjake, selektore, trenere, uspeju da naprave podvig, da Srbija ima dva učesnika u biciklističkom nadmetanju u Parizu-kaže predsednik BS Srbije, Dušan Gojić.

Sa osmehom, čekamo OI, i Pariz 2024.