ODRŽAN SASTANAK SUDIJA KAO PRIPREMA ZA PREDSTOJEĆA TAKMIČENJA

U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije, u subotu 16. marta održan je sastanak biciklističkih sudija Srbije, a kao uvertira za predstojeća biciklistička takmičenja.

U prijatnom prostoru svečane sale JSD Partizan, 27 sudija iz svih regiona Srbije analizirali su rad u 2018. godini i planirali su svoje predstojeće aktivnosti.

Pored navedenog, u veoma konstruktivnoj diskusiji izrodio se veliki broj ideja i preporuka, a za koje se veruje da će u narednom periodu pomoći unapređenju kako rada sudija, tako i opštem unapređenju biciklizma u Srbiji.

„Veliko mi je zadovoljstvo što se veliki broj sudija odazvao pozivu i došao na sastanak, i time potvrdio da su ovakvi sastanci neophodni kako bismo zajedničkim snagama radili na unapređenju našeg rada. Pored toga, posebno je značajno što smo analizom rada u prethodnom periodu došli do zaključaka koji će nam pomoći da u predstojećem periodu svoj posao obavljamo još kvalitetnije, na dobrobit svih učesnika u biciklističkom sportu“ – zaključio je Marko Živanović, predsednik Sudijske komisije Biciklističkog saveza Srbije.