NOVI TRIJUMF RAJOVIĆA

Foto naslovna strana: Twiter nalog Corratec team

Srpski reprezentativac, Dušan Rajović je pobedio u sedmoj etapi Viuelte Venecuela i doneo četvrti trijumf italijanskom Corratec timu….

https://twitter.com/i/status/1553440276433313793

Srpski pobednički niz u Venecueli se nastavlja! Dušan Rajović, biciklistički reprezentativac Srbije i državni šampion, doneo je svom timu, italijanskoj profesionalnoj ekipi Koratek još jednu veličanstvenu pobedu na Vuelti Venecuela.

https://twitter.com/team_corratec/status/1553444030884855809


Rajović je potvrdio neverovatne sprinterske sposobnosti u sedmoj etapi ove velike međunarodne trke, kada je poput munje izleteo iz velike grupe vozača i nezaustavljivo, prvi proleteo ciljem!


Danas je vožena sedma, pretposlednja etapa na kružnoj stazi u Valensiji, gradu u Venecueli, duga 125, 8 kilometara. Rajović je pobedio u vremenu 3 časa, 9 minuta i 5 sekundi!

Da podsetimo, u šestoj etapi slavio je naš drugi reprezentativac, takođe član Koratek tima Veljko Stojnić dok je Rajović bio drugi. Dušan “El Grande” kako ga naziva šTampa u Venecueli, slavio je i u drugoj etapi u nezadrživom sprintu. Slavlje italijanskog tima uveličao je i Stefano Gandin koji je pobedio u prvoj etapi kada je Stojnić bio treći.

U generalnom plasmanu vodi venecuelanski as Luis Gomez, Gandin je 14. sa 1:48 minuta zaostatka, a Rajović 16. sa 2:11 minuta slabijim vremenom od lidera.
Trka u Venecueli se završava sutra, osmom etapom dugom 105 kilometara.