Nastavlja se saradnja Požarevca i BS Srbije

Lepa i uspešna biciklistička priča koju već decenijama unazad pripovedaju grad Požarevac i Biciklistički savez Srbije nastavlja se i ove godine.

Predstoji niz nadmetanja na dva točka, serija Epik trka, a vitezovima biciklizma, kao i uvek, srdačan domaćin biće gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović u ime svih domaćina Požarevca.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović

Danas smo najavili značajan sportski događaj koji će se održati u našem gradu narednog meseca. U pitanju je biciklizam, i to maunting bajk, jedna od atraktivnih varijanti ovog sporta.Na ukupno osam trka u tri grada, takmičari će imati priliku da dođu do kvalifikacionih bodova za Olimpijske igre u Parizu koje se održavaju 2024. godine.Kada su trke u Požarevcu u pitanju, one će biti održane 21. i 22. aprila, gde će ekskluzivno, po prvi put biti održana jedna međunarodna maunting bajk trka.Sama staza biće smeštena pored Čačalice, odnosno okolo nje. kaže gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.

Biciklistički savez Srbije, vredni biciklistički radnici, još jednom su se zahvalili Požarevcu, gradonačelniku Pavloviču na ogromnoj pomoći.