Najbolji uz “Talente Beograda i Evrope” 

Banka poštanska štedionica i ove godine će biti pokrovitelj 6. medjunarodne kadetske trke “Talenti Beograda i Evrope”. To su na sastanku dogovorili Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora BPŠ i Ivan Stević, predsednik Biciklistickog saveza Srbije. Sastanku su prisustvovali i Miloš Miščević, član Upravnog odbora BPŠ i Ranko Marić, sekretar BSB.

 – Čast nam je da možemo da podržimo rad BIciklistickog saveza Beograda sa mladim takmičarima i da smo već četvrtu godinu uzastopno pokrovitelji žute majice ove trke koja je već stasala u najbolju trku ovog uzrasta u ovom delu Evrope. Siguran sam da ćemo zajedno ovu saradnju da nastavimo i narednih godina-naglasio je Bojan Kekić.

Ivan Stević, prvi covek BSB se samo nadovezao:

– S pravom možemo da kažemo da je trka iz godine u godinu sve masovnija po broju učesnika i da će ove godine premašiti prošlogodišnji rekord od 103 kadeta. Ove godine već su se prijavile nacionalne reprezentacije Slovačke, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Moldavije, Bugarske i Makedonije, kao i klubovi iz Slovenije, Mađarske, Bugarske i Grčke. Uz naše, domaće takmičare biće, to zaista lepa manifestacija koja je pravi pokazatelj uspešnosti nacionalnih i klupskih škola biciklizma jer ove dečake ćemo za nekoliko godina sigurno gledati u najjačim svetskim trkama. Mnogi od onih koji su vozili prvu trku 2013. godine već voze evropska i svetska prvenstva u seniorskoj kategoriji za svoje zemlje – jasan je bio Stevic.