KAMP MLADIH NADA SRBIJE

Poslednji uspesi naših mladih biciklista na velikim međunarodnim takmičenjima su još jedan dokaz da imamo izuzetno talentovanu generaciju koja nagoveštava blistavije dane srpskog biciklizma.

Zato i ne čude napori Biciklističkog saveza Srbije, čelnih ljudi uprave ali i struke da se pronađu načini da se našim talentovanim biciklistima omoguće što bolji uslovi za razvoj i napredovanje.

Jedan od mnogobrojnih projekata je i “Kamp mladih nada Srbije” koji se održava od  22. do 27.avgusta 2022. godine u Šidu .

Više od  30 mladih biciklista u kategorijamai poletarci i mladji kadeti iz vise od 20 srpskih klubova  ( Metalac ( Kraljevo) , Borac ( Čačak) , Spartak ( Subotica) , Šid, Elite( Novi Sad) , Policajac (Beograd), Trnava (Novi  Pazar) , Zvezdarica (Beograd) , Lotus tim (Sombor) , Era (Užice) , Boba(Valjevo) , Sputnjik Valjevo, Partizan (Beograd) , Čivija (Šabac), Crvena Zvezda (Beograd(),Jednota (Šid) ,Invikta (Novi Sad) uzelo je učesće na ovom kampu .

-Izuzetno mi je drago da vas pozdravim jer ste vi budućnost srpskog biciklizma – rekao je na otvaranju kampa profesor Radomir Pavlović predsednik Biciklističkog saveza Srbije pozdravljajući učesnike.

Kamp će voditi profesor Milos Miladinović i profesor Milan Milivojević  kao i treneri Dejan Perčić i Slobodan Radovanović,.

A ima, naravno, vremena i za slavlje.Naša Nina Velišković iz Partizana je proslavila rođendan.Torta, normalno, nije izostala.

Srećan rođendan Nina!

Domaćin kampa je  potpredsednik BS Srbije Dušan Gojić .