EKIPA BORCA NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA ČAČKA

Pohvale za rezultate i šampionske krune na Državnom prvenstvu

Milutin Todorović, gradonačelnik Čačka organizovao je prijem u sali Gradskog veća za uspešne sportiste grada kraj Morave koji su postigli zapažene rezultate na prvenstvima Srbije i na međunarodnim takmičenjima u prvoj polovini ove godine. Među odabranima bili su biciklisti Borca.
Kako je gradonačelnik bio sprečen da prisustvuje prijemu, prisutne su pozdravili zamenica Gradonačelnika Milica Dačić, pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti i predsednik komisije za sport Vladan Milić i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Trnavac.
Bilo je na skupu atletičara, kajakaša, motorciklista, paraglajdera, paratrijatlonaca, sportista sa invaliditetom, ali ubedljivo najviše predstavnika biciklističkog kluba Borac. Biciklisti su se pohvalili titulama šampiona Srbije u ekipnoj konkurenciji u kategoriji seniora i juniora, kao i medaljama u pojedinačnoj konkurenciji. Prijemu su prisustvovali seniori Marko Danilović i Stefan Stefanović, dok je Jovan Rajković bio sprečen da dođe, potom juniori Veljko Vučićević, Dimitrije Jeremić i Stefan Sretenović, sprečen da prisustvuje bio je Bogdan Milošević, poletarac Matija Peković, generalni sekretar kluba Ivan Rvović i sportski direktor kluba Dragan Dostanić.
Marko Danilović, zajedno sa Stefanom Stefanovićem čini udarni dvojac seniora ovog kluba:
– Osvojili smo titulu u ekipnom plasmanu na Državnom prvenstvu, ja sam bio drugi na pojedinačnom kod seniora. Sigurno da nam dosta znači podrška, kako meni tako i klubu. Kada je reč o daljim planovima Borca, od 22. jula učestvujemo na trci u Debrecinu u Mađarskoj. Tada se i nastalja sezona posle letnje pauze. Slede nam trka u Kranju, potom etapne u Rumuniji i Mađarskoj, gde imamo za cilj neko od tri mesta, podijum. Gledano kroz sezonu, sve vreme napredujemo i podižemo formu. Nadamo se vrhunskim rezultatima, dostigli smo konkurenciju i možemo da pariramo na budućim takmičenjima – istakao je 25-godišnji Danilović, još jednom spomenuvši kolege Stefana Stefanovića, te Jovana Rajkovića, koji je ove sezone iz Niša došao u Borac, ali i juniore koji su takođe osvojili prvo mesto na Prvenstvu Srbije i koji jesu veliki zalog za budućnost.