Dušan Rajović trenira u Kraljevu, u petak se vraća u Sloveniju

Uvertira za Gran pri Adrija
Tek što je „odmorio” od trka koje je vozio na Kipru, u Sloveniji, Hrvatskoj i osvajao podijume, Dušan Rajović (20), vozač slovenačke Adrije Mobil polako pakuje kofere za povratak u Novo Mesto. Kako je i najavio, uprkos predahu u rodnom Kraljevu, pakleno se treniralo za nastavak naporne sezone.
– Upravo sam treningu, završavam vožnju za neka tri sata. Proleteli su mi ovi dani u Srbiji, u Kraljevu, ali sam uspeo malo da se odmorim. Već u petak pakujem kofere i vraćam se u Sloveniju – u dahu će Rajović.
I ponovo drum, ciljna ravnina borba za bodove?
– Upravo tako. U nedelju je već, da tako kažem, naša trka Gran pri Adrija. Ne bih ništa da najavljujem, videćemo kako će sve da izgleda. Nije moj tip staze, ne odgovara mi. Ima puno uspona, teško je – ima Dušan motiv da u „svom “ Novom Mestu što bolje vozi ali je svestan i konkurecij3 i težine deonice.
Gran pri, odmor-treninzi-Hrvatska i tako redom?
– Ostajemo u Sloveniji nešto duže. Trebalo je da vozimo trku u Italiji 7. aprila ali je otkazana. Tako da sledeće što vozim sa Adrijom je Trka kroz Hrvatsku od 17. do 22. aprila. Ove godine je baš visoko rangirana, a znam da će da dođe i nekoliko timova iz svetskog tura – zaključio je Dušan Rajović, reprezentativac Srbije i udarna igla Adrije Mobil pred povratak u Sloveniju.