Selektor Pavlović objavio širi spisak za OI

radomir-pavlovicRadomir Pavlović, selektor Srbije u drumskom objavio je širi spisak kandidata za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Poznato je da je Srbija izborila „A“ olimpijsku normu i obezbedila dva mesta na Igrama, ali je naknadnom odlukom UCI (Svetske biciklističke federacije) ostala samo na jednom.

Na spisku su: Ivan Stević (Partizan BG), Stefan Stefanović (Borac Čačak), Marko Danilović (Borac Čačak), Dušan Kalaba (Partizan BG), Nikola Kozomara (Metalac Kraljevo), Dušan Rajović (Metalac) i Miloš Borisavljević (Metalac)…

­ Ovo je sastav mogućih učesnika na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru koji smo bili dužni kao savez, ja kao selektor da dostavimo Međunarodnom i Olimpijskom komitetu Srbije, bez obzira hoće li oni da učestvuju ili ne. Momke predvodi šampion Ivan Stević, koji je siguran putnik. Jedino ukoliko dođe do zdravstvenih problema, neko od navedenih momaka sa spiska može da ga odmeni – rekao je selektor Radomir Pavlović, uz napomenu da je rok za prijavu 31. mart i posle tog datuma nije moguće da se nov takmičar uvrsti na spisak.