Sekset Metalca testira stazu „TRKE KROZ SRBIJU”

Tim Metalca već je na proveri deonice na kojoj će se voziti ovogodišnja, 56. Međurodna Trka kroz Srbiju. Tim u sastavu Miloš Borisavljević, Dušan Rajović, Nikola Kozomara, Dejan Marić, Milan Blagojević i Miloje Bažalac sa nestrpljenjem očekuju start trke u utorak, 14. juna kada se vozi prva etapa Beograd
– Loznica:
­ Utisak je da je staza veoma teška i zahtevna i da će da bude šanse za sve vozače i sprintere. Zadovoljni smo formom naših vozača. Dušan Rajović ima stomačnih tegoba i pošteđen je teških treninga ovih dana. Ostali voze punom parom.
Sigurno da je najteža etapa od Bajine Bašte do Pribojske Banje i tu treba tražiti i pobednika trke. Takođe, predstoje i dve teške etape posle toga i u zavisnosti kakva će da bude konkurencija, očekujemo da kao klub osvojimo barem jednu majicu – analizira trener Radiša Čubrić.
Prema rečima Čubrića, ove godine Metalac ima mladu ekipu:
­ -Bićemo verovatno najmlađi tim na Trci kroz Srbiju. Verujemo da neko od naših vozača Borisavljević ili Rajović mogu da ponesu majicu za najboljeg mladog vozača. Ne bih se iznenadio da obučemo prvi dan i žutu majicu jer je Kozomara kao domaćin Lozničanin, maksimalno motivisan – optimist je Čubrić.
Metalac na pripremama