Ovog vikenda na programu MTB kup Srbije

Po bodove u Šid

Kup Srbije u MTB (mauntin bajku) održaće se u nedelju, 28. avgusta u Šidu. Takmičari u ovoj klasi u svim kategorijama, poletarci, mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori, mlađi seniori (do 23 godine), mastersi boriće se za bodove, za prestiž, za podijum.
Vozi se na kružnoj stazi, krug na velikoj je dužine 3700 metara, na maloj 1500 a start trke zakazan je za 11 časova u izletištu Lipovača u Šidu. Organizator Biciklistički klub Šid i Biciklistički savez Srbije nagradiće po troje najboljih u svim uzrasnim kategorijama.
Najlešpa pozivnica publici da dođu u nedelju u Šid svakako da će da budu naši najbolji vozači i dame koje će se ravbopravno taklmičiti, ali da ugođaj bude još lepi potrudiće se takmičari u hobi sportu hobi fanu i parabicklisti koji će takođe uzeti učešće…
Slobodan Radovanović, jedan od organizatora trke potvrdio je da je sve
spremno:
­ -Po prognozi, očekuje se lepo vreme, samim tim nadamo se velikom broju takmičara iz Srbije, regiona ali i iz Mađarske, Rumunije.. Ovo je finale MTB Kupa, zapravo ima posle ove još dve trke. Većina takmičara, pogovotovu oni koji brane plasman od momaka iz naših klubova, boriće se za bodove i pobede.
Najviše neizvesnosti, već po nepisanom pravilu, donose trke u mlađim
kategorijama. Staza je spremna, upravo je sada obišli i nikakvih problema ne bi smelo da bude – jasan je Radovanović.

MTB