Nova pozivnica za klub za najbolju srpsku drumašicu

Vredan ugovor Jelene Erić u Silensu

Ona ide stepenik po stepenik i sve viši i više, grabi ka vrhu, Jelena Erić (21) posle dve sezone provedene u majici slovenačkog kluba BTC Siti iz Ljubljane dobila je sjajnu ponudu za narednu sezonu. Najbolja srpska drumašica, vozačica koja je ponikla u Metalcu iz Kraljeva stavila je paraf na ugovor sa timom Silens Prosajkling koji je registrovan u Americi:
U jeku uspešne takmičarske godine koju oktobra privodi kraju, Erićeva je prenela utiske:
– Bez obzira što je baza ekipe u Americi, veći deo sezone voziću trke i takmičiti se u Evropi. Baza ći mi biti Španija, grad Đirona blizu Barselone. Tu ću i da živim ali pored evropskog programa, znatno više ću da se takmičim i u Americi nego prethodne dve godine – istakla je Erićeva.
Jelenin trener Radiša Čubrić podržava u svemu pulenku:
– Veoma smo zadovoljni uslovima i programom koji će Jelena imati i naravno obavezama prema matičnom klubu Metalac na domaćim takmičenjima. Takođe, vožnjom za reprezentaciju Srbije na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Dve godine saradnje sa slovenačkim BTC Siti timom je svakako koristilo i zahvalni smo. Sada čekamo uspehe u novom timu na svetskom turu – kaže Čubrić.