M Enterijer Gradnja uz reprezentaciju Srbije

Sve zapaženiji rezultati naših biciklista na međunarodnoj sceni, izborene dve Olimpijske kvote za Pariz 2024. kao i uspesi mlađih selekcija koje na grudima nose grb Srbije, nisu ostali neprimećeni ni kod uglednih privrednika

Upravo zbog toga reprezentacija Srbije od danas će biti odevena u nove, moderno dizajnirane nacionalne dresove zahvaljujući kompaniji M Enterijer Gradnja koja je donator nove opreme.

Reprezentacija Srbije će u narednom periodu na velikom broju takmičenja na svetskoj biciklističkoj sceni predstavljati našu zemlju u modernim, kvalitetnim dresovima zahvaljujući donaciji kompanije M Enterijer Gradnja – zahvalio se na vrednom poklonu predsednik Biciklističkog saveza Srbije Dušan Gojić.

Posle promocije novih dresova predsednik BSS Dušan Gojić nije propustio i da istakne: – Pre svega zahvalio bih se gospodinu Marku Iviću vlasniku kopanije M Enterijer Gradnja što je donirao opremu za našu srpsku selekciju. Želim i da mu prenesem i oduševljenje naših reprezentativaca koji su se jako obradovali vrhunskoj opremi kao i predivnom dizajnu .