Svečano proglašenje najboljih u Kupu Srbije 2023.

Obaveštavamo Vas da će se proglašenje Prvenstva Srbije u ciklo krosu 2024 i najboljih u Kupu Srbije u 2023. godini održati nakon cilja poslednje trke u Kulturno obrazovnom centru Šid Ulica Karađorđeva 42, Šid.

Godinu za nama srpski biciklisti će pamptiti po učešću na najvećim trkama, Svetskim, Evropskim, Mediteranskim, Balkanskim šampionatima, državnim prvenstvima, nadmetanjima na pisti, okršajima u Kupu Srbije…

Naravno, najviše ćemo biciklističku 2023. pamtiti po prekidu predugog posta, neučestvovanja na Olimpijskim igrama. Prošla godina nam je donela i tu radost.

Naši asovi su pod dirigentskom palicom direktora reprezentacije vrsnog stratega Marka Sudarića, izuzetne talentovane generacije mladih trenera koji stasavaju pod budnim okom maestralnog, prekaljenog Radiše Čubrića i uz maksimalnu podršku čelnih ljudi BSS, izborili dve olimpijske kvote za Pariz!

Zato će i Svečana dodela priznanja, nagrada najboljima u svim kategorijama u Kupu Srbije za 2023.godinu biti nešto sasvim posebno, događaj za pamćenje.

Dakle, 14. JANUAR 2024. HOTEL DALAS U ŠIDU!

Vreme početka je 10 minuta po završetku poslednje trke Državnog prvenstva u ciklo krosu oko 15,00 časova