Škoda – sponzor Biciklističkog saveza Srbije

U utorak, 12.10.2021. godine, delegacija Biciklitičkog saveza Srbije u sastavu predsednika Radomir Pavlovića i predstavnika BK Borac Dragan Dostanića, je bila u zvaničnoj poseti uvozniku automobila Škoda za Srbiju Auto Čačak promet. Njih su primili osnivač i vlasnik Milenko Kostić, kao saradnici
Marijom Kostić I Vladimirom Kostićem.
Škoda Auto Čačak promet doprineli su organizaciji i relaizaciji 61. Međunarodne biciklisticke Trke kroz Srbiju, time što su sva zvanična i sudijska vozila na trci bila njihova nova Škoda vozila razlicita modela.
Tokom posete, delegacija Biciklističkog saveza Srbije je predstavnicima Škode Auto Čačak promet u znak zahvalnosti uručila zelenu majicu Škoda, koju je nosio najbolje plasirani po bodovima u 61.
Međunarodnoj Trci kroz Srbiju.
Nakon uručenja održan je radni sasatanak o saradnji u narednoj 2022. godini na kojem je menadžment kompanije izrazio želju za nastavkom saradnje i pomoć vozilima Škoda za prevoz i pratnju biciklističke
reprezentacije Srbije kao i da Škoda bude oficijalo vozilo na predstojećim trkama u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije – 62. Biciklističkoj Trci kroz Srbiju i biciklistickoj trci Beograd – Banja Luka.