MEDITERANSKE IGRE (TARAGONA OD 20. JUNA DO 1. JULA)

DVOJICA ORLOVA VOZILA DANAS NA HRONOMETRU

Veljko Stojnic do 6. mesta, Dusan Rajovic 11.

Veljko Stojnic (19) i Dusan Rajovic (20) voznjom na hronometru zavrsili su ucesce na  Mediteranskim igrama u Taragoni. Stojnic je zauzeo 6. mesto u vremenu 00:31:16, dok je kolega iz reprezentacije Dusan Rajovic bio 11. (00:32:39). Najbolje vreme i zlato pripalo je Edoardu Afiniju- vreme 00:30:31, drugo mesto pripalo je Domingosu Goncalvesu iz Portugalije- vreme 00:30:37, dok je bronza oko vrata Izidoru Penku iz Slovenije (00:30:53)…
Ivan Stevic, selektor i clan programske komisije BSS za seniore iskreno je prokomentarisao izdanje dvojice reprezentativaca:
– Iskreno, zadovoljan sam Veljkovim rezultatom. Mogao je da bude i peti ali za prvu godinu u seniorskoj konkurenciji, dobar je rezultat. Rajovicu definitivno treba i dobro je sto ne ide na Evropsko prvenstvo kako zbog forme tako i zbog teske staze. Moram da kazem i nije alibi, ali organizatori su podbacili. Nisu poslali na vreme vozila tako da smo u startu kasnili 40 minuta. Zato su se momci i lose zagrejali i garantujem da bi bez tog stresa Veljko bio peti – zakljucio je Ivan Stevic.
Orlovi se iz Spanije vracaju u ponedeljak u kasnim vecernjim satima