Kraljevčanin započeo pripreme za sezonu

Preko Crne Gore do Turske i Kipra

Dušan Rajović (20), najuspešniji drumaš mlađe generacije samo na kratko je predahnuo od naporne ali i uspešne sezone i već se posvetio treninzima. Prvo je Rajović, zajedno sa Milošem Miladinovićem, trenerom mlađih kategorija Metalca iz Kraljeva bio u Turskoj, u Kapadokiji, a već juče poziv ga je zatekao na putu za Crnu Goru:
– Gledali smo staze za trening i kampove baš u ovoj regiji. Domaćin je bio vrlo ljubazan, malo smo se upoznali sa radom tog kampa a nije isključeno i da se vratimo – otkriva Rajović.
Sezona je završena trkama u Kini, nastavljate sa Adrijom i u 2018. i već ste prionuli na rad:
– Trenutno sam na mini pripremama na crnogorskom primorju, to je već postala tradicija. Ostajem ovde sedam dana a za dalje ćemo da vidimo. Verovatno ćemo ostatak priprema da sprovedemo u Turskoj ali to nas očekuje od januara. Tu ću već da budem sa mojim timom Adrijom Mobil. U februaru vozim prvu trku i to na Kipru – kaže Kraljevčanin, koji će u 2018. godini da vozi na tri fronta, za Adriju Mobil, za Metalac na Državnom i za reprezentaciju Srbije kao njena najveća uzdanica u konkurenciji mlađih seniora.