“Termal” iz Vrdnika uz srpski Tur

Biciklistički savez Srbije nastavlja sa nastojanjima da biciklističku “Trku kroz Srbiju” izgradi kao nacionalni, ne samo sportski brend, na najvišem mogućem nivou.

Agilno rukovodstvo BSS, čelni ljudi “Srpskog Tura” uveliko rade na organizaciji ovogodišnje trke koja će se voziti od 13. do 17. septembra ove godine.

Novi član ove sve veće i značajnije ” porodice” je i Specijalna bolnica za rehabilitaciju „TERMAL“ Vrdnik koja je uzela aktivno učešće u organizaciji velikog međunarodnog biciklističkog događaja „Trka kroz Srbiju“ (Tour de Serbie) !

Danas je u ovoj izuzetnoj ustanovi održan sastanak sa delegacijom Biciklističkog saveza Srbije koju je predvodio predsednik BSS profesor Radomir Pavlović.

Posle konstruktivnog razgovora i dogovora oko organizacije Trke kroz Srbiju, rukovodstvu „Termala“ je od strane direktora manifestacije „Tour de Fruška“ Ivana Arpaša dodeljeno prizanje „Naš pobednik“.

Velika je čast doprineti barem malim delom održavanju ovako značajnih sportskih događaja kao što je Trka kroz Srbiju, istakli su u rukovodstvu”Termala”.