PROMOVISAN NOVI BICIKLISTIČKI KLUB SA VELIKIM AMBICIJAMA

SRPSKI TUR U FRANCUSKOJ

Delegacija međunarodne biciklističke „Trke kroz Srbiju“ koju je predvodio direktor trke Zoran Vukosavljević prisustvovala je spektakularnoj promociji novog biciklističkog kluba „Filip Vagner sajkling“
u Brošu, industrijskom gradu na istoku Francuske ( Philippe Wagner Cycling, Breuches) za koji će voziti i srpski reprezenatativac Đorđe Đurić, dosadašnji član Metalca iz Kraljeva.
Direktor trke „Kroz Srbiju“, Zoran Vukosavljević je tom prilikom uručio i specijalno priznanje „crvenu majicu“ vlasniku tima Filipu Vagneru.

 • To je bio mali znak pažnje za sve što je učinio Filip Vagner za 61. trku „Kroz Srbiju“ na kojoj je bio dragi gost, ali i sponzor „crvene majice“ – kaže Vukosavljević – Vagner je, pre trke „Kroz Srbiju“ bio u Novom
  Sadu na Prvenstvu Evrope u mauntinbajku gde je došao sa željom da se što više upozna sa ovim sportom jer je imao nameru da napravi sopstveni klub.
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је promocija-tima-1024x768.jpg

 • Vagner, koji je vlasnik jedne od najvećih francuskoh kompanija za preradu organskog mesa (dnevna proizvodnja 18.000 tona prerađevina) bio je impresioniran „Srpskim turom“ pa je i to, verovatno uticalo na odluku da samo par meseci kasnije, oformi svoj klub „Philippe Wagner Cycling“.
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је vukosavljevic-i-vagner.jpg

Zoran Vukosavljević i Filip Vagner
 • Vagner je kupio petospratnu zgradu pored svoje fabrike, renovirao je pa će svaki od 18 biciklista seniora i 15 juniora , baš kao i treneri, lekari, maseri, mehaničari, imati svoj apartman.Tu je i vrhunski
  opremljena kuhinja, restoran, garaže, radionice.Uloženo je zaista mnogo.Sva oprema je vrhunska – priča Vukosavljević.
  Na ceremoniji promocije tima bilo je nekoliko hiljada zvanica iz sveta sporta, politike, biznisa, iz Franciuske, zemalja Evrope ali i visokih predstavnika UCI.
 • Prilikom uručenja „crvene majice“ pozvao sam gospodina Vagnera da i naredne godine bude naš gost i da i njegova ekipa bude učesnik karavana naše najveće trke. Zahvalio se i pred svima najavio ne samo
  da će gledati da što više pomogne organizaciju 62. međunarodne „Trke kroz Srbiju“ nego da će i dovesti najjaču ekipu – kaže direktor trke „Kroz Srbiju“ Zoran Vukosavljević.
  Odgovor Filipa Vagnera izazvao je veliki aplauz:
 • Doći ćemo da pobedimo !
       

About The Author

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Najnoviji članci

 
ZIMSKA LIGA: ODRŽAN        CIKLO-KROS U RUMI
Na izvanredno pripremljenoj stazi pokraj Borkovačkog jezera u Rumi održana je ciklo-kros trka u okviru Zimske lige. Organizatori Biciklistički klub Agrressive iz Rume i Biciklistički savez Srbije
KRAJ ZA RAJOVIĆA NA „VUELTA AL TACHIRA“
Srpski reprezentativac, biciklista italijanskog Koratek tima, Dušan Rajović, odustao je 20 kilometara pre kraja sedme etape 57. izdanja čuvene trke u Venecueli, Vuelta al Tachira.
NOVA SMENA NA VRHU „VUELTA AL TACHIRA“
Šesta deonica Vuelte Al Tachire, duga 114,10 kilometara, sa dva brdska cilja prve kategorije, smatra se ikonom ove trke. Pravom "Kraljevskom" deonicom!
RAJOVIĆ I DALJE TREĆI PO BODOVIMA
Teška peta etapa, sa dva brdska cilja prve kategorije i završnicom na drugom, 57. međunarodne trke u Venecueli, nije odgovarala sprinterima među kojima je i naš Dušan Rajović
ZIMSKA LIGA CIKLO-KROS RUMA 2022.
Start i cilj je u nedelju, 23. januara, kod restorana „Borkovac“. Mlađe kategorije će se takmičiti na krugu dužine 650 metara a starije na velikom krugu dužine 2.480 metara.
RAJOVIĆ I SPRINTERI ČEKAJU SVOJU ŠANSU
Četvrta etapa venecuelanske trke "Vuelta al Tahira" donela je prema očekivanjima radost vozačima, specijalistima za brdo. Glavnu reč su vodili kolumbijski vozači pa je žuta majica ponovo promenila vlasnika.
KEVEDO „PRESVUKAO“ RAJOVIĆA
VENECUELANSKI biciklista Havijer Kuvedo (30),, pobedom u trećoj etapi 57. "Vuelta al Tahira" preuzeo je i vođstvo u generalnom plasmanu od našeg reprezentativca Dušana Rajovića
RAJOVIĆ BLISTA U VENECUELI!
Srpski reprezentativac Dušan Rajović, biciklista italijanskog profi tima "Koratek" pobedio je u drugoj etapi i sada vodi u generalnom plasmanu međunarodne biciklističke trke u Venecueli!