AUTO ČAČAK: 30 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

› AutoČačak ove godine slavi 30, tačnije 31 godinu uspešnog poslovanja
› Kompanija AutoČačak u junu 1996. godine započinje saradnju sa ŠKODA AUTO a.s.
› Prodajna mreža od 16 salona i 25 servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore
› Konstantno unapređivanje poslovanja u svim segmentima

Beograd, 17. oktobar 2022 – Slavimo tri decenije uspešnog poslovanja! Kompanija AutoČačak je osnovana 1991. godine, a saradnju sa ŠKODA Auto a.s. započinje u junu 1996. godine potpisivanjem ugovora kojim postaje uvoznik za brend ŠKODA za tadašnju Jugoslaviju. Danas ŠKODA prodajnu mrežu čini 16 prodajnih salona i 25 servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore. AutoČačak, pored jubileja, ima još puno razloga za slavlje, a to su postignuti rezeultati koji se dokazuju iz godine u godinu.

Kompanija AutoČačak osnovana je 1991. godine, a ubrzo po osnivanju postaje prva privatna firma sa ugovorom o prodaji i servisiranju za brend Zastava. U narednim godinama su mnogi brendovi bili zinteresovani za poslovnu saradnju sa kompanijom AutoČačak. U toku dugogodišnje poslovne karijere, vlasnik kompanije Milenko Kostić, uspešno je realiziovao sve svoje vizionarske ideje i razvio danas poznat poslovni sistem. Možda na prvi pogled to izgleda lako, ali uložen je ogroman napor kako bi se postigli rezultati. Jasno definisan plan poslovanja i istrajnost u njegovom sprovođenju je ključ uspeha.

U proleće 1996. godine na Sajmu automobila u Beogradu, AutoČačak potpisuje probni ugovor koji je podrazumevao obaveznu prodaju od 500 automobila za 6 meseci. Očekivanja češkog proizvođača su premašena, a čak 1.000 automobila je dobilo svoje vlasnike u tadašnjoj Jugoslaviji. Trend rasta se iz godine u godinu nastavljao, a ŠKODA je jedan od najprodavanijih brendova u Srbiji.


, Ambasador Češke Repeblike u Srbiji, Tomaš Kuhta,

Mnogo se izazova našlo se na putu uspeha, ali svaki izazov je zapravo bio otvoren poziv na traženje rešenja! Svi znamo šta se dešava dok tražimo rešenje – u tom procesu se uvek dođe do svežih ideja i neočekivanih inovacija, koje nas vuku napred. A, na svakom putu važno je imati dobrog saputnika, onog sa kim se razvijamo i uz koga rastemo. Velika sreća AutoČačka je što kompanija ŠKODA Auto deli iste vrednosti, i sa jednakom silom se, bez zaustavljanja, kreće ka budućnosti.

Danas ŠKODA mrežu na teritoriji Srbije i Crne Gore čini 16 prodajnih salona i 25 servisa. Svi ŠKODA objekti su uređeni po poslednjim smernicama proizvođača. Pored bogate i razuđene prodajno-servisne mreže, AutoČačak se trudi da osposobi sve zaposlene da mogu da odgovore na zahteve i očekivanja klijenata.

Nakon četvrtine veka uspešnog poslovanja sa kompanijom ŠKODA Auto, kompanija AutoČačak nastavlja saradnju sa brendom koji je na našem tržištu odlično prihvaćen. Prepoznati su odličan kvalitet, dizajn, tehnološka rešenja, predanost i zalaganje zaposlenih.

PROČITAJTE JOŠ: ŠKODA NA TUR DE SERBIE 2022

Kompanija AutoČačak je 3. oktobra ovaj jubilej obeležila proslavom u Hotelu Morava u Čačaku. Mnogobrojnim gostima su se tom prilikom obratili Njegova Ekselencija, Ambasador Češke Repeblike u Srbiji, Tomaš Kuhta, zatim gradonačelnik grada Čačak, Milun Todorović koji je obeležio gotovo jednu i po deceniju poslovanja kompanije. Takođe, direktor prodaje za region, Jiri Najman je iskoristio priliku da se obrati prisutnim gostima i zahvali za 25 godina uspešne saradnje. Na kraju su se svima zahvalili direktor Slobo Spasović i vlasnik i osnivač kompanije Milenko Kostić.

Za razvoj i napredak kompanije AutoČačak su zaslužni svi zaposleni, ali i verni kupci koje smatramo svojom porodicom. Zato je posebna zahvalnost izražena dami koja je prvi ŠKODA kupac u Srbiji, Bojani Milošević. Kako je ove godine broj prodatih automobila prešao brojku od 100.000, zahvalili smo se i dami koja je 100.000-ti kupac. Posebno nam je drago što naši jubilarni kupci dame i nadamo se da će među ŠKODA vozačima biti još više pripadnica lepšeg pola.

       

About The Author

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Najnoviji članci

 
Srbija na SP u ciklo-krosu
Baković 43. u konkurenciji juniorki.Selektor Radovanović zadovoljan
DEBI RAJOVIĆA IZ SNOVA
Naš šampion osvojio drugo mesto u prvoj etapi Saudi toura
Biciklisti Balkana potvrdili jedinstvo
Novi predsednik BBU je Emin Muftuogul iz Turske, a generalni sekretar Marko Prokićević iz Srbije
Srušio se krov Velodroma u Novom Mestu (FOTO/VIDEO)
Uzrok pada nagomilani sneg i voda
Prvenstvo Srbije u ciklo-krosu
Svečano proglašeni najbolji u Kupu Srbije u drumskoj vožnji
CIKLO KROS „JEDNOTA 2023.“
Trka se boduje za Prvenstvo Srbije
Biciklisti Balkana jedinstveni
Sve članice Balkanske biciklističke unije izglasale smenu celokupnog menadžmenta
DELEGACIJA BSS U NOVOM MESTU
Veoma dobri rezultati naših takmičara u izuzetnoj konkurenciji

Najnoviji članci